• Adresa: R.Moldova
    2005,Chișinău,
    Str.Petru Rareș, 39/1.

  • Contacte: 022 50-50-50,
    079 700-432
    atola.nalog@gmail.com

PRO

Istoria tehnologiei PRO Intellect are mai bine de 30 de ani. Activitatea principală a companiei pentru o lungă perioadă de timp a fost producția de produse OEM.

Prin achiziționarea de facilități de producție în diverse țări din lume, compania și-a modernizat întreprinderile și a lansat producția de produse de înaltă calitate pentru comenzile de la companii mari care dețin mărci de renume mondial. 

Prin urmare, produsele PRO pot fi găsite în diferite părți ale lumii sub diferite mărci. 

istoria companiei 

În 1998, a fost luată decizia de a introduce pe piață propriul brand, PRO. Promovarea propriului brand a permis companiei să înțeleagă mai bine nevoile clienților care folosesc produse similare – să răspundă cu sensibilitate acestor nevoi, făcând ajustări la dezvoltare și producție. 

PRO azi Astăzi,

PRO Intellect Technology este o corporație transnațională cu reprezentanțe în toată lumea. Aceste filiale sunt reprezentanți ai serviciilor în sensul cel mai larg.

Prin intermediul acestora, partenerii noștri și utilizatorii finali ai produselor oferă suport regional. În plus, pe baza filialelor au fost organizate centre de dezvoltare și adaptare a produselor pentru piața regională. 

Locația sucursalelor PRO Intellect Technology

Producția totală de produse la întreprinderile companiei îi permite PRO să fie considerat pe drept lider în producția de echipamente bancare din lume. PRO Intellect Technology este încă cel mai mare producător din lume de produse OEM pentru uz bancar și de birou, cu toate acestea, produsele sub marca proprie - PRO - ocupă o cotă din ce în ce mai mare din producția totală. Echipamentele sub marca PRO au câștigat o popularitate imensă în multe țări din întreaga lume și au o cerere din ce în ce mai mare în rândul clienților. Considerăm că este deosebit de important ca clienții să aleagă produsele PRO din nou, din nou și din nou. PRO este unul dintre cele mai recomandate mărci de pe piața de echipamente bancare și de birou. Toate acestea au devenit posibile datorită combinației unice de tehnologii avansate și politici de servicii PRO Intellect Technology.